dilluns, 5 de setembre del 2011

La Guàrdia Urbana de Tarragona guanya una medalla de plata als Jocs Olímpics de policies i bombers de NEW YORK.

Alexia Lombarte Martin, agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, ha participat als XIV Jocs Mundials de Policies i Bombers, que s’han fet a New York del 26 d’agost al 5 de setembre.

Alexia Lombarte té 32 anys i va competir a la prova d’orientació independent per terreny amb brúixola i mapa, a la categoria de dones sènior (A), aconseguint el segon lloc de la prova “medalla de Plata” la cursa es va fer a l’Acadèmia Militar dels EE.UU de West Point (NY).

Un dels altres concursants a la cursa d’orientació masculina sènior, va ser el Caporal Xavier Lombarte Bel (el pare d'Alexia), que va fer un meritori Quart lloc.

Als Jocs Olímpics hi participen més de 20.000 atletes de 70 països de tot el món, entre policies i bombers en 69 modalitats esportives i aquest any s’han fet coincidir a New York per commemorar els deu anys del 11-S de 2001. http://2011wpfg.org/

En nom del companys i companyes del Sindicat ASEMIT (GUT) volem felicitar-vos pels mèrits aconseguits i encoratjar-vos per continuar portant el nom de la Guàrdia Urbana de Tarragona per tot el mon.