dimecres, 16 de març del 2011

Incautació escopeta "RETALLADA" Guàrdia Urbana Tarragona

Clica imatge per amplià noticia

No baixeu la guàrdia companys/es,

La noticia que adjuntem podia haver estat un altra si l’arribada de la Guàrdia Urbana hagués tardat una mica més.

Amb una escopeta “retallada” en mans d’aquets malfactors en presencia dels companys/es de la policia, podia haver provocat una situació de perill molt greu tant pels treballadors de la benzinera, usuaris, ciutadans i els guàrdies.

Cal que ens protegim,

Benvolgut/da company/a, com ja sabeu l’Ajuntament posa pel servei policial armilles antibales de dotació que sovint son inoperatives, incomodes i en molts casos, insuficients. Per això, pensant en la seguretat de tot el col•lectiu, demanem des de l’any 2008: (Acta 20-05-2008 Seguretat i salut GUT)

Que els agents del cos de la Guardia Urbana puguin disposar d’ una armilla antibales personal d’ús interior per tal de poder fer front al servei amb les màximes garanties de seguretat i operativitat possibles.

De moment tenim de conformar-nos amb les armilles de dotació pel servei policial “no dubteu en utilitzar-les”.

ASEMIT pensant en els nostres afiliats policies, vol fomentar la protecció personal del agent i per això subvencionarà a càrrec dels seus fons econòmics propis, l’adquisició d’armilles antibala/trauma amb 100 €uros. (Acord Assemblea afiliats ASEMIT 20-01-2011).

- CUIDAT, LA TEVA VIDA NO TE PREU !!
_

1 comentari:

Motoro ha dit...

pedir algo para proteger a los motoristas, ropa anti abrasiones para posibles caidas, coderas y un equipo de transmisiones manos libres.