divendres, 18 de març del 2011

CC.OO “ens pren el pèl, els quartos i la paciència”

1- Impedir els Acords de negociació de la Guàrdia Urbana.
2- Bloquejar els Acords a la mesa General de Funcionaris.
3- Interposar “recurso el Acuerdo Plenario del Ayuntamiento de Tarragona, de fecha 30 de noviembre de 2009, por el que se aprobó el incremento del complemento especifico del personal de la Guardia Urbana para 2008, 2009 y 2010” 
4- No acceptar la sentencia que beneficia als treballadors.
5- Interposar Recurs d’Apel•lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
6- No acceptar la composició de les taules a les eleccions sindicals, negant l’existència de la mesa de la Guàrdia Urbana.
7- No acceptar la decisió de la mesa coordinadora (tres meses a Palau i una a la Guàrdia Urbana)
8- Instar a un Arbitri i demanar un Laude estimant les pretensions d’impedir la mesa de la Guàrdia Urbana. (Fallo arbitral amb Laude favorable ASEMIT)

Tot això i més, ens a costat molt de temps dedicat en perjudici dels treballadors, paciència i serenitat per no fer un disbarat i diners dels afiliats per contractar advocats per defensar als treballadors de la Guàrdia Urbana del sindicat CC.OO que diu defensar drets i condicions de vida i treball.

Queda clar que els treballadors de la Guàrdia Urbana estem emprenyats, ens sentim perseguits, maltractats i perjudicats per la política sindical de COMISSIONS OBRERES a l’Ajuntament de Tarragona i creiem que ha arribat el moment de plantar cara i dir prou.

No acceptarem cap més agressió al col•lectiu de treballadors de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La secció sindical d’ASEMIT

Pd: Adjuntem la factura del nostre Advocat per import de 826€, per que sigui abonada pel sindicat CC.OO, ja que és el responsable de la demanda interposada als drets dels treballadors.