dijous, 12 de juliol del 2007


L'OCELLET, TOT UN EXEMPLE A SEGUIR PER A NOSALTRES
Creiem, i així ho hem expressat a l'assemblea d'afiliats d'avui, que l'ocellet és mereix, a banda de la clamorosa ovació que ha rebut, una manifestació de simpatia per part de tots els seus companys i companyes en aquesta nova etapa que iniciarà en breu com a assessor. Per això, hem proposat que la setmana vinent fem un senzill, però emotiu i sincer sopar tots junts a l'avi Tòful.
De l'ocellet es podrien escriure moltes pàgines, però el més important ja està dit en aquest bloc. És tot un exemple de coherència, i les seves decisions mereixen tot el nostre respecte i admiració, perquè la seva coherència és un bé escàs al nostre ajuntament i és motiu d’admiració i d'orgull per la resta de companys del sindicat ASEMIT, perquè el Fèlix no enganya a ningú, diu i fa el que toca i per això se’l respecta, no com altres, que només els importa la mamelleta i que per a poder seguir vivint de la rifeta, han demostrat ser capaços, fins i tot, de vendre als seus companys.
Fèlix, estarem al teu costat perquè no caminis mai sol !!
Sindicat ASEMIT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Impressionant, aquest company crec que ho farà possible, ara hem de recolzar novament la seva capacitat de treball i dedicació, per fer realitat els projectes futurs. Es com obrir una nova porta, ó canviar de segle, ó pasar de l, Edat Mitjana al Renaixement. Salut.