dimecres, 18 de juliol del 2007

L'ALCALDE VISITA LA GUARDIA URBANA

"El que sigui bo per la Guàrdia Urbana, serà bo per a Tarragona"

l'Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha anunciat aquest migdia de forma solemne, davant de més de cent agents i comandaments de la Guàrdia Urbana, l'impuls estratègic que es vol donar al cos i que té com a objectiu final millorar el servei que reben els ciutadans. Per a fer front a aquest "objectiu estratègic" ha designat un Tinent d'Alcalde amb la competència de Seguretat Ciutadana i també un Assessor de seguretat ciutadana de la pròpia plantilla.

L'Alcalde ha recordat que complirà tots els compromisos, inclòs el d'incrementar la plantilla durant la present legislatura en un centenar d'agents per a fer front a l'aplicació del guàrdia de barri i ha demanat a tota la plantilla la màxima participació i implicació per a impulsar nous canvis en l'organització i en el funcionament de la Guàrdia Urbana.

Des del sindicat ASEMIT, demanem que tot es faci bé, a poc a poc, amb cordura i treball, que són les eines per a fer que aquests objectius es converteixin en realitat. La Guàrdia Urbana necessita un canvi i aquesta és una oportunitat que no s'ha de desaprofitar. Enhorabona, ànim i força!