dissabte, 21 de juliol del 2007

HOMENATGE A FÈLIX SOTO

Estimats companys i companyes, Sr. Carles Castillo, Tinent d’alcalde de seguretat, amics i amigues, bona nit a tots.
És una gran satisfacció veure la quantitat de gent que heu volgut venir avui aquí. Demostra, un cop més, que som moltes les persones que recolzem una manera de fer les coses. Algunes d'aquestes persones estan aquí, mentre que altres no han pogut acudir, per una causa o altra, però sabem que podem comptar amb elles.
Tot va començar a finals de l’any 2002, en un moment en el que el moviment sindical estava enfonsat, on ningú s’assabentava del que passava, i que, la veritat sigui dita, estàvem tots dividits i enfrontats.
Va ser en aquell moment quan Fèlix Soto, amb un lideratge, jove, íntegre, enèrgic, i amb moltes ganes de donar-li un canvi a les coses, ens va cohesionar i ens va saber conduir fins al final, aconseguint èxits impensables.
Ser sindicalista no és fàcil, ser un bon sindicalista és molt difícil, extremadament difícil, però obtenir el reconeixement dels teus propis companys, és gairebé impossible; però el Fèlix ho ha fet possible, com tot el que es proposa. Ell ens fa pensar en els altres i aconsegueix que aflori el millor de cadascú de nosaltres. Mai l’hem vist actuar amb xuleria, amb prepotència, menyspreant les persones. Ell aconsegueix que tothom s’involucri, que tothom aporti idees, opinions i moltes il·lusions; i així és com ho hem aconseguit.
Però és evident que tots els camins tenen un principi i un final. Després de les eleccions municipals ha començat una nova etapa a la política municipal i el nostre alcalde, que per motius familiars avui no ens ha pogut acompanyar, ha fet una aposta molt clara i decidida pel nostre col·lectiu. Ens ha posat el regidor més idoni, un regidor jove, intel·ligent i amb una gran capacitat de treball i de generar il·lusió. Sabem que junts tirareu endavant les millors idees i els millors projectes per la Guàrdia Urbana i també pels ciutadans de Tarragona. Tot això ens il·lusiona a molts i amb la nostra presència avui aquí, volem deixar testimoni que en aquest nou camí, Fèlix, tal com diu l’himne del Liverpool, tu mai caminaràs sol.

1 comentari:

Sindicat ASEMIT ha dit...

Les grans persones com el Fèlix, ho tenen tot, la genialitat i la noblesa de sacrificar el que tenen pels demés. El Fèlix mai caminarà sol!