diumenge, 22 de juliol del 2007El nostre company i amic José Helios PÉREZ VICICONTI ha mort, als 54 anys d’edat, en un tràgic accident de circulació.

El nostre més sentit condol als familiars i amics.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

siento lo del compañero.

Sabed también que como consecuencia del accidente, el conductor del otro vehículo implicado, un chico joven y que iba tranquilamente a iniciar su jornada de trabajo, se encuentra grave en el hospital.

Sindicat ASEMIT ha dit...

Els darrers comentaris que hem rebut expressen una manera molt normal d'expressar el dolor que pateix la família del jove ferit i no ens deixen indiferents. Quan ens arriba un esdeveniment funest com aquest, tots busquem un responsable del mal que patim, però s’ha d’entendre que aquesta organització sindical no pot emetre judicis de valor sobre la responsabilitat dels conductors en l’accident. Això és competència dels jutges, vistos els informes pericials de la policia.
En qualsevol cas, aquest sindicat es posa en el lloc de les famílies afectades per aquesta gran desgràcia, sumant-se al dolor per la pèrdua i desitjant una prompta recuperació al jove ferit.