dissabte, 18 d’abril del 2009

ASEMIT APOSTA PEL CANVI: PER QUÈ?

El canvi de model organitzatiu a la Guàrdia Urbana de Tarragona ja és evident i ha motivat que un grup molt reduït i que vivien molt bé, estiguin alimentant el reclutament d’alguns dels seus incondicionals, animant-los a que s’incorporin a un sindicat altament especialitzat en la gestió del descontentament i amb l’objectiu final de generar una situació de tensió i confrontació que faci fracassar l’assoliment efectiu del canvi desitjat. Malgrat això, a la Guàrdia Urbana tots ens coneixem i sabem que són covards i mai donaran la cara, ni es posaran al capdavant de cap sindicat per deixar-se-la trencar, si cal, com hem fet tantes vegades la gent de l’ASEMIT.

Tot canvi, i el de la Guàrdia Urbana no ha de ser diferent, genera resistències i alguns, els que vivien en una situació privilegiada, ara són un blanc perfecte per aquests “gestors del descontentament”, però sorprèn molt que el sector més poc inclinat al canvi s’hagi instaurat entre alguns dels que reclamaven més insistentment l’aplicació d’un nou sistema de torns de treball, que el nou cap ha propiciat.

Aquest canvis són necessaris per engegar serveis que fins ara no existien, que es lliuraven de forma limitada o que es prestaven per medi de procediments obsolets. Ens referim a la nova estructura de proximitat i especialització amb la creació de l’Oficina de Recepció de Denúncies; la creació de la Unitat de Delinqüència Urbana; la creació de la Unitat de Medicació i Resolució de Conflictes; la Unitat de Mobilitat; la Unitat d’Atenció a la Víctima; el nou quadrant de treball Q-8; la nova imatge corporativa; la consolidació de l’estructura de comandaments amb més promocions internes; l’elaboració d’un pla local de seguretat i un llarg etcètera que el nou cap ha explicat abastament a tota la plantilla.

És per tot això, que des d’aquest sindicat apostem pel canvi i donem ple suport a totes les mesures de reforma i modernització que es contenen al Pla Director 2009-2011, i ho fem perquè el canvi s’està duent a terme, per part de l’equip de direcció, de manera democràtica i participativa entre tota la plantilla, pensant en les persones afectades i també en la millora del servei que la Guàrdia Urbana vol oferir als ciutadans de Tarragona.

D’ara endavant haurem de deixar a segon terme les enveges i les qüestions personals i esforçar-nos tots de valent, amb actituds més obertes a la millora, per resistir les tensions i pair les angoixes, perquè tots aquests canvis suposen una única i gran oportunitat pel nostre desenvolupament professional i, a la vegada, encarar un nou futur ple d’oportunitats per transformar la Guàrdia Urbana de Tarragona en una policia democràtica, moderna i veritablement al servei dels seus ciutadans.

Sindicat ASEMIT

10 comentaris:

Jo també aposto pel canvi ha dit...

Si algú no creu en el projecte del nou cap, que continuí PULULANT per la GU sense molestar i deixi als que si hi creiem fer la feina per un futur professional millor a la GUT.

Anònim ha dit...

que?
AIXO HO DIU ASEEMIT
o un xuclador

transformar la Guàrdia Urbana de Tarragona en una policia democràtica, moderna i veritablement al servei dels seus ciutadans.

vacuqui ha dit...

NO estaria de mas,que por profesionalidad dejemos que el projecto del nuevo Jefe arranque y dejad de poner palos a las ruedas.

Porque lo que teniamos antes ya lo conocemos.
Y todos estabamos de acuerdo en cambiarlo, si alguien tiene alguna aportacion que la haga.

Pero que deje de criticar todo lo nuevo por sistema, por la espalda.

CRITICAR ES MUY FACIL,PENSAR y APLICAR NUEVAS IDEAS,además de tiempo se necesita capacidad personal y profesional.

Y eso parece que no abunda dentro del seno de la GUT o estan muy bien ocultas y con telarañas de la falta de uso..

Quitaros las telarañas y a trabajar por la GUT..-.

Anònim ha dit...

L'Ulises ha marxat amb la cua sota les cames de la GUT. Què es pensava aquest carallot, que l'ASEMIT no sap fer la feina?
Endavant companys, esteu fent la feina molt bé, com sempre, seguiu així, teniu tot el nostre suport.

Agents i exagents de la sala que no es deixen coaccionar ni pressionar per la banda de l'Ulises

Anònim ha dit...

Foteu canya a tota akesta colla de dropos butiflers, que l'únic que fan és fotre merder entre tot el col·lectiu i donar pel sac!!! AL LORO!!! Que no estamos tan mal!! Que no los embauken, los engañen estos hipocritas...!!

Anònim ha dit...

Que ha sido de ese sindicato abierto a todos, de talante democrático y preocupado por los trabajadores?....o mejor dicho por los que simpatizan con ellos sin derecho a discrepar o a alzar la voz más de la cuenta.Porque si no es así, cuidado, aparecen los semblantes serios, las malas miradas, los escritos demonizando a todo aquel que como dicen ellos, no forman parte del cambio...Y yo me pregunto, eso es democracia?,Todo esto me recuerda más a ciertos sectores de la esquerra más radical que no entienden como puede haber gente que no comulgue con sus postulados. creo que nadie puede negar los logros del sindicato,pero......no se podrá negar que este sindicato ya no es ni la sombra de lo que fuè.Tengo una teoría que me lleva a pensar una cosa,y es que el sindicato está simple y llanamente donde quería estar, colocando sus piezas estrategicamente, como si de un ajedrez se tratase, y esperando el momento para dar su golpe final,o jaque mate, que no es otro que colocar a una de sus principales piezas en la JEFATURA de la Guardia URBANA.Realidad o ficción, cada cual que piense lo que quiera.No cambian las personas, sino sus circunstancias y para algunos es evidente que han cambiado mucho.por último no puedo dejar de olvidar todas esas que cosas que tanto ha criticado el sindicato y ahora las hace suyas o las supera.Pensaba que un sindicato y sus miembros se debían a los trabajadores y no a aspiraciones personales, a costa , eso sí, del sacrificio del resto.
Ah, no es justo que se machaque tanto a alguien por pensar diferente.Pensais que sabèis mucho pero os que da mucho camino que aprender.

Anònim ha dit...

Una pista para los compañeros del sindicato: buscad las mayores cantidades cobradas el año pasado en horas extras y encontrareis a los disidentes. La mayoría en la sala. ¡¡MISERABLES Y DESAGRADECIDOS!!

Anònim ha dit...

estoy esperando que se publique una opinión que colgué el día 9 y que el autor del blog todavía no ha tenido el detalle de hacerlo, eso sí ,veo que a los que atacan a cierto sector de la guardia urbana se lo publican al momento. ¡Viva la libertad de expresión!.que el sindicato siga por este camino, de fomentar el enfrentamiento y dividiendo a la gente, porque simplemente no aceptan que otros tengan diferentes formas de pensar.
Espero que este mensaje no sea censurado como el otro

Sindicat ASEMIT ha dit...

Benvolgut company Anònim del 11-05-09 a 10:43 h,
No pots esperar que es publiqui el teu comentari a l’instant, ja que les nostres tasques sindicals en defensa del teus i del nostres interessos com treballadors, no es deixen gaire temps per entrar en les teves percepcions de sindicalista del futur.
Si vols més rapidesa en el teus comentaris, pots traucar-me al telèfon d’ASEMIT 685.816.624 i gustosament atendre les teves peticions.
Nosaltres sempre publiquem tots els comentaris, no com altres sindicats que esborren els que no els interessen.
T’aconsello que si vols fer més comentaris agraint la tasca del nostre sindicat, ho facis en la web del teu sindicat, que nosaltres anem sobrats d’elogis.

Un sacrificat d’aspiracions personals, que continua treballant per TOT el col•lectiu de la GUT.

Josep R. Borràs

WEB MASTER ASEMIT ha dit...

Información de interés,

Al enviar comentarios la IP del ordenador de salida, queda registrada en el servidor de la WEB y BLOG de ASEMIT.
Las IP’S son el DNI del ordenador, y la IP [195.77.216.131] y [10.18.255.176] están registradas a nombre del Ayuntamiento de Tarragona, área de la GUT.
Recomendamos no usar material informático de la empresa para chatear, visitar ciertas paginas de Internet y enviar comentarios a otros servidores de la red.
Diversas sentencias, avalan el uso no justificado de Internet en horas de trabajo, a favor del empresario.
“La policía no es tonta” y los sindicatos de policía tampoco.