dilluns, 13 d’abril del 2009

ULISSES ENS FICA UN TROIÀ !!

L’ESTRATÈGIA DEL CAVALL DE TROIA. CONÈIXER LA HISTÒRIA POT SER ÚTIL!!

Senyor Daniel Bel del SPPME-CAT

Qui s’ha begut l’enteniment? El sindicat ASEMIT porta sis anys lluitant pel benestar dels funcionaris de l’ajuntament de Tarragona, sense que res ni ningú condicioni la seva activitat representativa, d’informació i d’assessorament als seus afiliats. Quan hem tingut els màxims enfrontaments sindicals, l’any 2004, on era vostè i el seu sindicat? Em consta que fa un any i pico va venir vostè i un policia pigallat de Torredembarra a oferir-nos la mà per incorporar-nos al seu sindicat. La seva ambició i el seu afany expansionista els feia presumir d’haver presentat una denúncia contra un company d’aquesta plantilla, que exercia d’inspector cap a la plantilla de Torredembarra. Ara, agafeu la bandera d’un company que us utilitza i es deixa utilitzar perquè no s’han complert els seus “interessos inconfessables”, que res tenen a veure amb la policia, però que ha utilitzat la Guàrdia Urbana per a fer obsequis en forma de quadres a l’anterior Alcalde, al Rei, al Diari de Tarragona... i que després ho utilitza per a fer-se propaganda com artista, presumint que la seva obra està en la “colección de SSMM los Reyes de España”. Aquest company s’equivoca descarregant la seva ira acumulada en contra del sindicat ASEMIT que sempre ha estat al seu costat, atenent-lo com un afiliat més, però sense poder atendre, lògicament, els seus “interessos inconfessables”.

Està malament que ara utilitzi la vella estratègia del cavall de troia, per a satisfer la seva cobdícia d’expansionar el seu sindicat dins la guàrdia urbana de Tarragona. S’agafa abans a un mentider que a un coix, i la plantilla sap llegir i té criteri propi.

Bon vent!

RAMON, ESTEM AMB TU I ET FEM COSTAT!!

6 comentaris:

jajaja@hotmail.com ha dit...

La web del sppme-cat ha borrado este comentario, podéis publicarlo aquí?

La Fabula

Había una vez una hormiguita de la GUT que en sus ratos libres era artista pintor y quería ser director de los artistas Tarragonins de la mano del PSC. Trabajo como una hormiguita para llenar su granero y un buen día la cigarra de ERC le “NINGUNEO”.
La hormiguita pintora en represalia se dio de baja del PSC y del sindicato ASEMIT por no defender sus intereses de hormiguita pintora y continuo siendo hormiguita como muchas hormiguitas que hacemos nuestro trabajo en la GUT.

Una de las desdichas de nuestro colectivo consiste, como se ha dicho hartas veces, en que el interés individual ignora el interés colectivo.

Mientras señalas la luna, el tonto siempre mira el dedo.


La queja siguiente por borrar el anterior, también ha sido borrada,

La libertad de expresión y la democracia de este sindicato, ha borrado un comentario publicado el 12-04-09, que no ha gustado al artista vividor.
En la GUT nos conocemos todos y pronto se sabrá todo sobre algún personaje con aspiraciones de poder.
La soberbia nunca baja de donde sube, pero siempre cae de donde subió.
Francisco De Quevedo

Salva patrias ha dit...

Este comentario también me lo han censurado joder con la libertad de expresión si no fuera del gremio, ya me estaría cagando en el poli que controla el web.

La gut no necesita salva patrias
Para hablar se tiene que conocer y vosotros compañeros de policía del sppme-cat, no conocéis el sindicalismo “estrany” de ASEMIT y todo lo que ha luchado por la GU para ponerla en el lugar que le correspondía salarial y policialmente.
Si hace falta pactar con el demonio en beneficio de todos se pacta, si nos ofrecéis un cargo en vuestro sindicato también lo cogeremos, pero el sindicato ASEMIT ni se vende ni se traspasa a sindicatos mayoritarios UGT y menos a salva patrias egoístas que buscan su único beneficio personal.

Anònim ha dit...

LA REALITAT ÉS SEMPRE DEL COLOR DEL VIDRE PER ON ES MIRA

Tothom té "la seva veritat" i tothom amaga "miserables mentides". Ells van "fardar" de denunciar un cap al que ara nosaltres en diem "company", però abans nosaltres vam fer el mateix... i vam guanyar-lo!
Ningú dubta de la capacitat de treballar dels nostres representants actuals, ni de l'esperit d'"ASEMIT" que ens ha salvat de més d'una. Ara diem si pinten o no pinten, si manen o no manen, si m'agrada o no m'agrada....pero recordeu, que tothom és lliure de fer el que vulgui i sobretot el més important, no hem d'entrar en l'insult o el menyspreu del nostre discurs cap als altres, siguin quines siguin les seves sigles, recordeu " NO HAY MAYOR DESPRECIO QUE EL MENOR APRECIO", i a seguir treballant!
Els que no ho vegin així, deixe'm-los que triin el seu camí, si no és el correcte, ja tornaran (o al revés)

Un d'ASEMIT.

Anònim ha dit...

i el soto . que?

marxant d’art San Bernady ha dit...

Los motivos de cabreo del MEMPO, son el fiel reflejo de la necesidad de trabajo de cualquier policía.
24.000 € del cuadro reyes, 1000 € del diseño, 24.000 € más de otro cuadro, un total de 49.000 €.
Donde tiene que entrar ASEMIT para defender los intereses del policía que cobra 35.000 € anuales por hacer de policía.
Sr. MEMPO pida al sppme-cat que ponga una denuncia o contencioso contra el ayuntamiento por no haber pagado su trabajo de pintor, que no de policía.

Anònim ha dit...

Voldria dir la meva

En fa gràcia que alguns volguin anar d’alliberadors de la GUT, però en veritat aquesta feina només esta feta de moment pel sindicat ASEMIT i pels seus sindicalistes que representen la majoria dels companys, si ara ens ve un nou sindicat benvinguts a treballar i demostreu que podeu fer, però no m’agradaria i gens que es fes mal als que fins ara han estat treballant per tot el col·lectiu, o es que aconseguir el sou de Mosso nivell 3 ha baixat del cel, o potser tindre una de les millors segones activitats de Catalunya s’ha fet des de fora, i sobretot els canvis que s’estan produint a nivell intern com organització i sistemes de treball no te merit. Perdoneu-me però aquesta feina només es fa amb un sindicat que esta al costat del treballador, i obviament si el treballador esta amb el sindicat.

Per tant que ningu digui que hi ha por a ser diferent, el que si hi ha a la GUT es molts anys endarreriments (uns 18 o 19 anys) en posar-se al dia i aquesta feina nomes s’ha fet amb ASEMIT. Per tant anims a treballar, i pels nous vinguts per mi teniu les portes obertes, però a la meva casa teniu que demostrar com feu les coses, els companys d’Asemit ja fa anys que ser com ho fan, i per això continuaré amb ells.