diumenge, 18 de maig del 2008

ASEMIT S’ADHEREIX A LA COORDINADORA PROJUBILACIÓ ANTICIPADA DELS POLICIES DE CATALUNYA

El diàleg social dut a terme entre el govern i les organitzacions sindicals majoritàries en el marc del Pacte de Toledo, ha jugat un paper decisiu a favor dels bombers al servei de les administracions i organismes públics, que ha culminat amb l’aprovació del Reial decret 383/2008, de 14 de març, pel qual s'estableix la reducció de l'edat de jubilació dels bombers als 60 anys o 59 amb 35 o més anys d’exercici d’aquesta professió d’elevat índex de perillositat i penositat.

El Sindicat de la Policia Local de la UGT de Catalunya i el Sindicat Autònom de Policia (SAP-UGT) dels Mossos d’Esquadra han constituït la Coordinadora Pro jubilació Anticipada dels Policies de Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir la reducció de l’edat de jubilació dels policies del país, als 59 o 60 anys, amb fórmules que “no posin en perill” la sosteniblitat del sistema de previsió social.

El sindicat ASEMIT s’adhereix a aquesta Coordinadora que té com a finalitat la de ser l´instrument que aglutini a la resta d’iniciatives reivindicatives de la mateixa naturalesa que pretenen promoure, estimular i recolzar les accions legals que siguin necessàries per aconseguir aquest noble objectiu professional per a tots els policies de Catalunya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). A hug.
Marco from Brasil