divendres, 4 d’abril del 2008

UGT I ASEMIT FEM LA FEINA

ATURAT L'INCREMENT DESMESURAT DE LA QUOTA DEL PERSONAL ABONAT ALS PÀRQUINGS DE L'AV. CATALUNYA I AV. PRESIDENT COMPANYS.

Una vegada més, el treball constant i responsable de la UGT i l'ASEMIT dóna el seu fruit, aturant la pujada desmesurada de la quota dels treballadors municipals abonats als pàrquings de l'Av. Catalunya i Av. President Companys.

Com ja és sabut, l'esmentada quota va patir un increment del 50% a partir de l'1 de febrer de 2008, passant de 57 a 85 euros. La UGT i l'ASEMIT vam traslladar reiteradament la nostra preocupació i rotunda disconformitat al Tinent d'Alcalde Sr. Sergi de los Rios, president d'ESPIMSA, en considerar un autèntic abús aquest increment que afecta a un nombre important de treballadors municipals

Finalment, la gestió del Sr. Sergi de los Rios ha tornat la quota al seu lloc. Així, a partir de l'1 de Febrer de 2008, la quota ha passat a ser de 60 euros, sens dubte, un increment molt més raonable. Com que el mes de febrer es van cobrar els 85 euros, a la quota de març se li practicarà una reducció per import dels 25 euros cobrats per excés.

Tingueu la seguretat que junts, la UGT i l'ASEMIT, seguim i seguirem treballant amb serietat i ambició per consolidar i millorar les condicions de treball de TOT el personal, perquè ens importa la vostra confiança i la nostra credibilitat.