diumenge, 2 de març del 2008

UGT i ASEMIT FEM LA FEINA !

La UGT i l’ASEMIT seguim treballant junts per no perdre més poder adquisitiu amb l’absorció de l´IPC català.

Us informem que en la nòmina de febrer s’ha pagat l’import equivalent a la productivitat per rendiment que es va abonar en la nòmina de desembre de 2007, en aquest cas pels mesos de gener i febrer de 2008, incrementat en un 2% tal i com es preveu a la Llei de Pressupostos Generals per 2007. Aquest import correspon a l’acumulat per l’aproximació a l’entorn socioeconòmic català. També s’ha abonat en aquesta nòmina l’ajut del fons social pendent fins al mes de novembre de 2007.

La UGT i l’ASEMIT continuem treballant per tal que la Corporació apliqui el 0’8% de l’IPC català de 2006 a les retribucions de 2007, així com el 2’3% de l’IPC català de 2007 a les retribucions de 2008. Ben aviat tindreu notícies sobre aquest tema.

D’altra banda, seguim fent la feina en:

I) la negociació de la valoració de llocs de treball, que tindrà efectes econòmics amb caràcter retroactiu de l’u de gener de 2006.

II) el compliment de la Disposició Final segona (DF-2ª) de l'Acord de condicions específiques de treball de la Guàrdia Urbana, que regula el manteniment de l'equiparació de les condicions socio-econòmiques del Cos de la Guàrdia Urbana amb les del Cos de Mossos d'Esquadra.

III) la negociació del nou acord de funcionaris.

IV) la determinació de criteris objectius per l’assignació del complement de productivitat per a tothom.

V) les convocatòries dels processos selectius.

VI) la reducció de l’increment de les tarifes del personal abonat als pàquings de l’Av. Catalunya i President Companys.

VII) els altres temes importants que van sorgint en el dia a dia.


Tingueu la seguretat que junts, la UGT i l'ASEMIT, fem i farem una bona feina, perquè el nostre treball sindical es basa en fets i no en polèmiques estèrils com les que practiquen altres sindicats.

Sindicats UGT i ASEMIT