dilluns, 17 de març del 2008

DENÚNCIA PÚBLICA DAVANT TOTS ELS TREBALLADORS MUNICIPALS

El President del Comitè d’Empresa, que pertany al sindicat CCOO, demana per a ell una reclassificació del seu lloc de treball, al marge de la Valoració dels Llocs de Treball, que li reportarà un increment de sou d’un 35%


Si llegiu el darrer mail de CCOO titulat: “EL GOVERN MUNICIPAL, EN COALICIÓ AMB ASEMIT I UGT, IMPEDEIX QUE TOTS ELS FUNCIONARIS TINGUIN UN AUGMENT DE 615 € PER AQUEST 2008” comprovareu, sense cap sorpresa, el doble llenguatge del nostre preuat exèrcit de sindicalistes de CCOO.

Enlloc de sumar esforços amb els sindicats UGT i ASEMIT, demanant per a cada col·lectiu el compliment del seu acord; i per tant, que per a la Guàrdia Urbana s’ha de defensar l'equiparació amb els Mossos d’Esquadra i per als funcionaris l'aplicació de la Valoració de Llocs de Treball, amb efectes retroactius de l’1 de gener del 2006 i de la desviació de l'IPC català dels anys 2006 i 2007, van i treuen perversament les coses de context i intenten fer víctimes de la confusió als funcionaris municipals amb la seva demagògia extrema.

Perquè perles com aquesta són feixugues de sostenir, especialment tenint en compte que va ser CCOO qui es va anticipar el 2004 a signar a la baixa l’Acord de Funcionaris i després també va signar l’Acord específic de la Guàrdia Urbana, tenint un sol representant a la Junta de Personal, d’un total d’11 delegats en aquell moment. I això, ho sap tothom; ara bé, el que potser no sap tothom és que davant la galeria diuen que les solucions han de ser globals i per a tothom i, pel darrera, volen fer negociacions parcials que només els beneficiïn a ells.

L’ASEMIT i la UGT, que estem molt atents, els hem enxampat per segona vegada una proposta de “reclassificació” a la carta, que van presentar a la Corporació el passat dijous 13 de març i que denunciem públicament davant tots els treballadors municipals. Aquesta proposta, que podeu consultar en aquest enllaç:
http://www.asemit.com/LLISTA2.pdf suposarà per alguns dels seus sindicalistes i amics més propers, increments salarials que oscil·len entre un 36% i un 49%

Així, pel President del Comitè d’Empresa, del sindicat CCOO, es demana que el seu lloc de treball, actualment del grup C2, passi al grup C1; que el complement de destí passi del nivell 18 al 20 i que el complement específic passi de 7.898,53 € a 13.000 €. Tot això li reportarà un increment de sou d’uns 7.500 € anuals i sense haver de passar cap procés selectiu.

Si aquesta informació no els agrada, mala sort. S’ho haguessin pensat dues vegades abans de presentar la petició o de signar a la baixa l’acord dels funcionaris l’any 2004. Ara, els sindicats UGT i ASEMIT només estem fent el que toca: demanant el compliment escrupolós dels acords signats i vigents mentre no se’n signin altres que els substitueixin. Tot el demés, només és la demagògia barata i la xerrameca oportunista dels que se senten descoberts en la seva traïció als treballadors municipals que els han votat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La reverent actitud del president del comitè d'empresa i altres cares de CCOO amb CiU contrasta amb la beligerància que demostren amb els socialistes i alguns funcionaris municipals, amb un nivell impensable d’odi i insults.
Jo mai més els tornaré a votar