diumenge, 2 de març del 2008

NEIX EL SINDICAT DE POLICIA LOCAL DE CATALUNYA DE LA UGT

La Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona va ser dijous passat l'escenari de la conferència constituient d'una gran formació sindical dins de la UGT de Catalunya, que representarà més del 50% dels policies locals de Catalunya.

Més d'un centenar de representants sindicals de les policies locals catalanes van participar a la trobada i van escollir la Comissió Executiva Nacional, que serà l'òrgan encarregat de la direcció del sindicat.
Entre els assistents hi havia el Sr. Pau Pérez Herrero, Tinent d'Alcalde d'Hisenda, representant a l'Alcalde de Tarragona, el Sr. Ramon Cebrian Sans, secretari general de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya i el Sr. Juan Francisco Garcia Crespin, secretari general d'Administració Local de la UGT de Catalunya.
La Conferència Constituent va aprovar dos documents molt importants per les policies locals catalanes. Un d'ells proposa preparar una iniciativa legislativa, d'acord amb els termes de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, per tal de possibilitar la reclassificació al grup "C1" de les categories incloses a l'Escala bàsica de la vigent Llei 16/1991 de les Policies Locals de Catalunya.
L'altre document encomana a la comissió executiva escollida perquè intercedeixi davant el Parlament de Catalunya, Generalitat i les Administracions Locals de Catalunya, perquè aquestes aprovin resolucions instant al Govern Central per a regular la jubilació als 60 anys de tots els Policies Locals i Autonòmics.
Des d'aquestes línies felicitem aquesta brillant iniciativa i al nostre estimat company Josep Ramon Borràs Pallejà, que va ser escollit membre de la Comissió Executiva Nacional, en representació de les comarques del Camp de Tarragona.

Imatge de la Comissió Executiva Nacional del Sindicat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Us desitjo sort. M'agradaria pensar que el peix gran no es menja el petit. Sort
Mar