divendres, 7 de gener del 2011

CARTA DELS REIS
Il·lustríssims amics i amigues del sindicat, nens i nenes, pares i mares, treballadors i treballadores municipals, Tarragonins.


Nosaltres, els Reis Melcior, Gaspar, i Baltasar, hem tornat a Tarragona, hem tornat seguint l'estrella que ara, any rere any ens porta a aquesta ciutat. A aquesta meravellosa ciutat Tarragona.

Hem vingut a la Comissaria de la Guàrdia Urbana convidats pels companys del sindicat ASEMIT, que ens van escriure una carta en nom de TOTS ELS TREBALLADORS MUNICIPALS demanant-nos no només regals i joguines pels nens i nenes, sinó també altres coses pels Empleats Municipals.

Ens agrada la vostra carta, i l’hem llegit amb atenció. És una carta sincera, plena de compromisos, plena de bones intencions i de somnis.

ASEMIT, ha demanat per l’any 2011, poder RECUPERAR EL SALARI retallat, RETORNAR el Pla de Pensions, La nova COMISSARIA, EQUIPARACIÓ total a Mossos d’Esquadra, millors condicions de treball i sobre tot la VALORACIÓ DE LLOCS DE TREBALL.

Portem a les nostres carrosses allò que ens heu demanat. Però, us hem de dir, que també portem una TONELADA DE CARBÓ, en portem tant, per poder repartir-lo entre CCOO i USOC per que no han fet gaire bondat i malament amb els seus companys i amics, s’han portat.

Estimats nens i nenes, amics i amigues del sindicat. L'any que ve tornarem, si Déu vol, però mentrestant, feu bondat, que la il·lusió no s'esvaeixi. I que l'alegria i la felicitat omplin a vessar els vostres cors, les vostres llars i el vostre sindicat.

Us ho desitgen: MELCIOR, GASPAR I BALTASAR