dijous, 23 de desembre del 2010

CC.OO DENUNCIA ALS TREBALLADORS

Els representants sindicals de CC.OO a l’Ajuntament de Tarragona han perdut definitivament el seny.

L’advocat del sindicat CC.OO en defensa dels legítims interessos del sindicat i en representació dels treballadors municipals en la figura del delegat sindical Rosendo Castellví Mateu "Agent de la GUT en tasques sindicals", han demanat a la jutgessa del Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona.

“Que qualsevol acord adoptat per l’Ajuntament de Tarragona i els representants sindicals d'ASEMIT, per millores econòmiques que superi la Llei de pressupostos generals de l’Estat 2009-2010 siguin considerats nuls de ple dret i per tant siguin retornats els imports econòmics cobrats”

Per argumentar aquesta demanda l’advocat assessorat per la pròpia secció sindical de CC.OO a fet esment a la sentencia del (TSJC) contra l’Ajuntament de Valls que obliga als treballadors a retornar les quantitats econòmiques percebudes per sobre de la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat de l’any 2003.
La nostra defensa a estat portada per tres advocats representats pel propi Ajuntament, el sindicat UGT i com no podia ser d'altra manera el sindicat més proper; ASEMIT el sindicat que li pots dir les coses a la cara sense intermediaris externs.
Una excel·lent argumentació dels lletrats en defensa dels interessos del treballadors de la Guàrdia Urbana i la incoherent, atípica i surrealista denuncia presentada per qui ha de representar als treballadors i no denunciar-los, a portat a la pròpia jutgessa a reconèixer la paradoxa que representa la demanda presentada per CC.OO.
El judici celebrat a quedat vist per sentencia amb l’ incorporació a proposta del sindicat denunciant CC.OO dels informes desfavorables de la secretaria i la intervenció general de l’Ajuntament de Tarragona, sobre les retribucions percebudes i aprovades pel plenari municipal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Penso que la guerra de sindicats a l`ajuntament de Tarragona no porta res de bo i lamento que persones honradas i que nomes van a treballar paguin els privilegis de alguns no hi ha dret a aixo . Seria bo per tots una valoracio de treball justa no uns mes i altres menys per no tindra cap veniculacio a cap sindicat ni partit politic i estiguin catigats per aquet fet . per altre banda la llei esta per alguna cosa i jo despres de consultar i de veure els meus drets trencats reclamo el dret a la justicia i la veritat alguns companys en silenci i sense fer soroll amb pasat el combat . Visca Tarragona i fora oportunistas i gent de mala fe a la nostra ciutat . Soc funcionari i Tarragoni de tota la vida .Espero que tots els sindicats siguin catigats per les seves malifetes .

Anònim ha dit...

Quina colla de podrits aquests sindicalistes de pa sucat amb oli de CCOO, que a més a més la majoria són militants de la dreta catalana que ara governa aquest país.
I del Coquero, de noms i de fets, millor que l'ingressin al psiquiàtric abans que el cuquet se li mengi la poca massa encefàlica que se suposa li queda.