diumenge, 24 d’octubre del 2010

EL CAP DE LA GUÀRDIA URBANA, dimiteix per motius personals.

La seva sobtada marxa arriba pràcticament dos anys després d’ocupar el càrrec. Durant aquest temps han estat l’artífex del profund canvi que ha experimentat el cos policial a nivell intern i d’organització.

Comes abandonarà les seves tasques com a cap de la Guàrdia Urbana el proper 1 de desembre. Es reincorporarà al cos de Mossos d’Esquadra, d’on procedia.
L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, lamenta la dimissió de Rafel Comes, que es deu a motius estrictament personals. Destaca la tasca que ha realitzat durant aquests dos anys i que han fet possible l’impuls d’una nova manera de funcionar, més eficaç, de la Guàrdia Urbana.
Ballesteros ha avançat que ja estan treballant en el relleu de Comes però que encara no saben si serà a través de promoció interna o bé es buscarà algú de fora del cos.
El mateix Rafel Comes, acompanyat pel tinent d’alcalde de seguretat, Carles Castillo, compareix públicament per explicar els motius de la seva marxa de la Guàrdia Urbana.

Ha explicat que ha estat una decisió meditada i estrictament motivada per raons personals. Marxa satisfet de la feina feta i per la confiança que li ha dipositat l’Ajuntament i els seus companys.