dimarts, 21 de setembre del 2010

LLEIG, COMPANYS, MOLT LLEIG!
No deixa de sorprendre la martingala de dos alliberats sindicals de CCOO del nostre ajuntament, que, emparant-se en els privilegis sindicals, cobraran el dia de vaga del 8 de juny passat .

Els delegats sindicals de CCOO a l'ajuntament de Tarragona, un dels sindicats convocants de la vaga general del proper 29 de setembre, estan escalfant motors per aconseguir el màxim seguiment de la vaga al nostre ajuntament. El dia 8 de juny passat 88 treballadors municipals van efectuar vaga i, conseqüentment tots ells van deixar de percebre les retribucions d'aquest dia. Bé tots, exactament tots, no. Enfront de la pèrdua de retribucions de 88 treballadors i treballadores municipals que van fer vaga, alguns delegats de CCOO van presentar un escrit manifestant que "NO VAN SECUNDAR LA VAGA" i que van realitzar el seu treball com a delegats sindicals. D'aquesta manera han eludit que se'ls descompti el sou de vaguista de la seva nòmina de juny. Lleig, companys, molt lleig!


Diari de Tarragona/liberados/sindicales/cobraran/8j/porque/hicieron/huelga

Potser aquesta trampa serà legal, però no és gens ètica perquè evidencia que no tots els treballadors municipals gaudeixen dels mateixos drets, almenys en l'àmbit laboral. Davant aquests fets, cal la correcció d'aquests excessos, perquè en cas contrari el descrèdit de CCOO serà tan gran, que no serà d'estranyar que molts treballadors i treballadores municipals no secundin la vaga del proper 29 de setembre o tinguin les idees molt més clares a l'hora de votar el sindicat que millor els representarà els propers quatre anys.