dilluns, 4 de juny del 2007L'ODI ELS UNEIX MÉS QUE L'AMOR


CCOO acusa la regidoria de personal de no respectar la nova llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, però oblida “interessadament” que segons l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, la Junta de Personal de l’Ajuntament de Tarragona ha d’estar composada per 21 delegats. Si apliquem els resultats de les darreres eleccions sindicals, la representació majoritària de la Junta de Personal la tenen ASEMIT i UGT, no CCOO i USOC. En què quedem? Es pot aconseguir enganyar una persona o un col·lectiu un dia, una setmana, uns mesos i fins i tot un grapat d'anys però no es pot estafar impunement als treballadors municipals durant tota una vida. Cada dia es fa més evident allò que CCOO vol amagar fins al final: CCOO reclamen només per a ells. Diguem-ho clar i català!
Som conscients que fent públiques les seves omnioses peticions, els fem nosa, els resultem incòmodes i per això, l’odi que ens tenen és tan gran, que els a dut a establir estranyes aliances sindicals per intentar anul·lar-nos. Sabem que hi posaran les mentides, les manipulacions i els esforços que convingui, però heu de saber que no se’n sortiran.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA , PERO
ELQUE RIE ULTIMO RIE CIEN VECES


EL GUARDIA CABREADO

Anònim ha dit...

Ese guardia debe ser el Chilindrín, que lleva 18 años viviendo de la sopa boba, ja,ja,ja
el único voto que obtuvo CCOO en la guardia urbana (mayoría absoluta) jo,jo,jo
Nunca un voto había servido para tanto, cuatro años más liberado y chupando las horas de los demás. Vaya guardia más listo, jo,jo,jo,jo

Anònim ha dit...

como te equibucas los hay tontitos
a la vez de incompetentes

TENGO UN DIBUJITO EN LA HOMBRERA

el guardia cabreado

Anònim ha dit...

Si los sindicalistas vividores volaran, en el Ayuntamiento no saldría el sol.
Sindicalismo renovador
"CCOO+USOC = CUCS"

PITUFO GRUÑÓN