dimecres, 20 de juny del 2007

El reglament de segona activitat de la Policia Local de Tarragona, el més avançat que hi ha a Catalunya per als policies.

Pel nostre sindicat, l’activitat sindical del dia a dia és molt important, perquè tenim el compromís i l’obligació de donar una resposta ràpida i resolutiva als problemes concrets dels treballadors i treballadores municipals.
Ara bé, tant important ha estat també treballar, deixant moltes hores, diners i energies, per aconseguir mantenir controlat un tema de tantíssima importància pel col·lectiu de la Guàrdia Urbana com és el Reglament de la 2ª Activitat. Com ja sabeu, el passat 28 de maig va ser publicat al BOP, entrant en vigor el dia següent. Molts companys i companyes, amb problemes de salut, a partir d’aquesta data podran començar a resoldre la seva situació.
Aquest document, del qual ens sentim orgullosos perquè ens permetrà avançar cap aquell món laboral millor que molts somiem, l’hem compartit amb altres organitzacions sindicals del Cos dels Mossos d’Esquadra, perquè entenem que la cooperació sindical ens enforteix i al mateix temps prenem part aportant eines vàlides per canviar i millorar les condicions de treball d’altres col·lectius policials. Som un sindicat petit, però valent, que debat els problemes i aporta les condicions necessàries per a ésser tingut en consideració. Som un moviment que vol sumar per tenir cada dia més força, perquè la veu dels que no tenen veu tingui veu i força.
Gràcies a tots els que heu treballat per aconseguir aquest magnífic Reglament de 2ª Activitat, que ara és un referent a Catalunya i pel Cos de Mossos d’Esquadra. Gràcies, també, al nostre President, Fèlix Soto, que és de les persones que més ha treballat per a fer-ho possible.


Llegir el document dels sindicats de mossos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que el Sindicat dels Mossos, els representants dels quals els vaig fer-los avinent que estudiessin el nostre Reglament de 2a. activitat el dia de l'aprovació de la resolució parlamentària els ha agradat.

Anònim ha dit...

Els agrada més el Reglament de 2ª. Activitat del Bombers.
“Pero a falta de pan buenas son tortas”
La llàstima es que ens va costar 3.000 € i molta suor aconseguir
el reglament per 170 policies de Tarragona.