dimarts, 30 de gener del 2007


ENS HEM DE FELICITAR

Primer, perquè el projecte de Reglament de segona activitat de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha tingut un SUPORT POLÍTIC UNITARI al Consell Plenari.
Segon, perquè el suport polític municipal ens estalvia recordar -i empassar-nos- les consideracions efectuades pel nostre cap, en consonància amb la línia que ha mantingut i ratificat el cap de l’assessoria jurídica municipal.
Passat aquest malson, algú ens hauria de dir, mirant-nos els ulls i sense abaixar la vista, que no, que no teníem el dret a demanar l’article 17 i que amb les concessions fetes a l’apartat primer quedaven satisfetes, amb escreix, totes les nostres aspiracions sindicals.
Nosaltres no som qui per interpretar l’informe jurídic de Roca&Junyent, però la mena de valoracions que n’han fet alguns aquests dies, ha estat, com a mínim, còmica.
Ara, és evident que necessitem trobar arquitectes-polítics que construeixin ponts de diàleg, que sense arribar a la situació idíl·lica de la fotografia de dalt, ajudin a apaivagar els escarafalls que ha patit històricament el nostre col·lectiu.