dimecres, 11 de novembre del 2009


ELS FUNCIONARIS DE LA GUÀRDIA URBANA COBRARAN LES PAGUES EXTRES IGUAL QUE LA RESTA DE FUNCIONARIS I LABORALS DE L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA.

Amb un any de endarreriment respecte a la resta de funcionaris, personal laborals i estatutari de l'Ajuntament de Tarragona.

Fruït de la negociació col·lectiva amb l'Ajuntament de Tarragona, la Mesa General de Negociació de Funcionaris i la Comissió Negociadora de Laborals, va aprovar l'any 2008 incrementar a 2/3 parts (66,66%) el complement específic de cada una de les pagues extres 2008 en comptes del 50% que es pagava fins aquell moment i, a partir del 2009, aquest complement s'integrava en la seva totalitat (100%) en les pagues extraordinàries, tenint efectes des del gener de 2009.

Aquesta mesura que afectava a tots els treballadors/es municipals de l'Ajuntament de Tarragona i a tots els treballadors/es públics de l'administració Estatal i Autonòmica (Llei de pressupostos generals de l'Estat),
va excloure al col·lectiu de funcionaris/es de la Guàrdia Urbana a l'espera de la negociació col·lectiva del Cos de Mossos d'Esquadra i la Generalitat de Catalunya, sobre aplicació de les pagues, que va finalitzar el mateix mes de desembre de 2008.

Desprès de gairebé 1 any de reclamacions d'un deute econòmic reconegut als funcionaris/es de la Guàrdia Urbana de Tarragona, aquest col·lectiu finalment percebrà el corresponent complement específic del (80% juny i 100% desembre) a les pagues extraordinàries 2009 i endarreriments de 2008, retribucions ja cobrades i assolides per tots els treballadors/es públics Estatals, Autonòmics, locals i estatutaris, d'acord amb la Llei de pressupostos generals de l'Estat dels anys 2008-2009.

CCOO tot i estar d'acord amb l'aplicació del que estableix la Llei de pressupostos de l'Estat, "com no podia ser d'altra manera", pretenia augmentar les retribucions de les pagues extres de la Guàrdia Urbana igual que la resta de treballadors de l'Ajuntament 66,66% 2008, 100% paga juny 2009 i 100% paga desembre 2009, en lloc del 80% juny de 2009 i 100% desembre de 2009 de l'acord de la Generalitat i així superar les retribucions dels Mossos D'esquadra.

Els increments salarials als funcionaris de la Guàrdia Urbana son els que estableix la llei de pressupostos (aplicats a la Generalitat) i l'Acord de condicions de treball especifiques de la Guàrdia Urbana en equiparació socioeconòmica la cos de policia Autonòmic i ni un cèntim més.

No deixeu que CCOO manipuli la veritat i denuncií discriminacions i injustícies al treballadors municipals "inexistents" respecte als funcionaris de la Guàrdia Urbana, les mentires tenen les potes molt curtes i tard o d'hora el temps col·locarà a cadascú al seu lloc.

Com sempre el nostre sindicat treballa per millorar les condicions de treball de tots els treballadors/es Municipals, amb independència del lloc de treball que desenvolupen.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I a sobre li donaran una medalla al sindicalista de COCO que fa més de 15 anys que no es posa l'uniforme. roposo que quan rebi la medalla, no l'aplaudeixi níngú

Anònim ha dit...

También hay otros que criticaban que muchos no se ponían el uniforme y ahora, con los nuevos cambios, son ellos los que no se lo ponen......bueno, para salir en la foto si.
Demasiada hipocresía es lo que hay.

Mi enhorabuena a los sindicalistas de ASEMIT por su buena labor.

Pintor que pintas con amor ha dit...

Tú, precisamente tú, nos hablas de hipocresía. Mira como me rio ja,ja,ja
El del uniforme debe ser el pintor ese del sindicato aquel.... ja,ja,ja
Estás frustrado chaval!!