dissabte, 19 de gener del 2008

LA GUÀRDIA URBANA TINDRÀ UN TRACTAMENT DIFERENCIAT DE LA RESTA DE TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA.

EL PUNT
Una sentència del Jutjat Social número 1 de Tarragona considera que no són extrapolables o aplicables al personal laboral les condicions específiques de treball de la guàrdia urbana. La consellera de Recursos Humans de l'Ajuntament de Tarragona, Dolors Herrera, va manifestar que «la sentència reconeix la legitimitat jurídica d'arribar a pactes diferenciats amb la policia local, en atenció a les peculiaritats pròpies de les condicions de treball d'aquest cos derivades de la seva condició d'agents de l'autoritat i de la submissió dels mateixos a la llei de policies locals de Catalunya, diferent a la normativa d'aplicació de las resta de treballadors municipals».
Cal recordar que el conflicte col·lectiu afectava en el moment de la interposició de la denúncia 160 treballadors laborals (55 fixes i 105 de programes d'ocupació). Actualment la plantilla municipal està formada per 55 treballadors laborals i 815 funcionaris, així com un nombre oscil·lant de treballadors de programes d'ocupació vigents en cada moment. El conflicte va ser interposat pel comitè d'empresa del consistori.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quan una persona com jo llegeix aquest article es dona compte de l'ignorancia q hi ha en aquesta societat...tothom pot parlar de qualsevol cosa sense fonament ni rao, sense informacio fehacent....menys mal q un jutge en aquest pais utilitza el sentit comu..q diuen q es el menys comu dels sentits. una abrasada