divendres, 19 d’octubre del 2007

Aquest divendres, el pedrojota de la secció sindical de CCOO ha enviat a tots els treballadors municipals un altre exabrupte dels seus, en forma de correu electrònic massiu, ple de calumnies i falsedats interessades. Certament, l’única acta legal és la proposada per la majoria de delegats i delegades que composen la Junta de Personal i que l’expresident va censurar de manera antidemocràtica i amb tics que ratllen el despotisme.
De fet, els responsables de personal no han fet altre cosa que el mateix que van fer en el seu dia quan una majoria de delegats i delegades de la Junta de Personal es van reunir i van escollir President i Secretària de la Junta; és a dir, donar validesa a les decisions de la majoria democràtica. Una decisió, llavors, reivindicada per CCOO i els seus socis del pacte de sang. Ara ha passat exactament el contrari, però amb els mateixos arguments i raonaments democràtics. Deslegitimar els responsables de l’àrea de personal, tractant-los de partidistes, marrullers i prepotents, no és més que una ‘pataleta’ dels que només accepten les normes del joc democràtic quan els són favorables.
Els sindicalistes de CCOO han tastat la medicina democràtica que ells van aplicar primer. Que en prenguin nota i que vagin en compte amb les expressions injurioses que poden constituir un presumpte delicte contra l’honor de les persones, recollit a l’article 208 del Codi Penal.

Llegir l'escrit furibund de CCOO

2 comentaris:

Anònim ha dit...

adeuu.................

Anònim ha dit...

POEMA AL EX-PRESIDENT BADIA,
QUE SIN MERECERLO A PRESIDENT LLEGO UN DIA.

ESTE SEÑOR CON DON DE GENTES Y DEMOCRATA Y QUE POR DETRAS LAS MATA.

SE ERIGIO EN REY DEL DESPOTISMO
Y POR SU MALA FE,SE AHOGO EN SU PROPIO EGOCENTRISMO.

AL QUE UN DIA SE LE CRUZO EN SUS PLANES UNA TAL AIDA,QUE LE DERRUMBO SU CASTILLO Y SU VIDA.

SE TUVO QUE CONTENTAR CON SER EL PRESIDENTE MAS BREVE,Y DE SU MEDICINA TOMAR POR DONDE MAS DUELE Y NO SE DEBE.

QUE DOLOR SR.BADIA,QUE DOLOR Y QUE PENA,COMO DIRIA SU COMPAÑERO MENA.

BUEN VIAJE EN SU NUEVA SINGLADURA QUE LE DE,EL QUE LA TENGA MÁS DURA.
ADEU.....EL POETA DE PONENT