dissabte, 29 de desembre del 2007

QUE TINGUEM SORT!

Que el 2008 sigui l'any on es concretin els nostres somnis, il·lusions i desitjos, però a més que tinguem sort, valor i coratge per aconseguir-ho.



data="http://www.goear.com/files/localplayer.swf?file=53ac183">

divendres, 28 de desembre del 2007

EL NOU CAP DE LA GUÀRDIA URBANA AD INTERIM, ESPERA MILLORAR EL SERVEI EN 4 ANYS


Esperem que aquesta notícia no sigui la inocentada "Quod scripsi scripsi" (el que està escrit, escrit queda)

Clica damunt la imatge per llegir la notícia




dilluns, 24 de desembre del 2007

AVUI ÉS UN DIA ESPECIAL PERQUÈ ÉS NADAL. JOGUINES NOVES, FRED AL NAS, UN ESTERNUT I UN VENT DE GLAÇ.

AMB ELS NOSTRES MILLORS DESITJOS PER A TOTS


data="http://www.goear.com/files/localplayer.swf?file=90ff646">

dissabte, 15 de desembre del 2007

5 ANYS DE PERSEVERANÇA

ASEMIT: (2002-2007)


Benvolguts amics i amigues, com ja sabeu, tan sols la perseverança, en els darrers cinc anys de camí del sindicat ASEMIT, ens ha dut a fer realitat valors com la solidaritat, la justícia social, la concòrdia, l'esperit d'equip, l'altruisme,...

Des del bloc del sindicat ASEMIT, volem desitjar a tots els nostres lectors i lectores, amics i enemics, que passeu un Feliç Nadal 2007 i que gaudiu d'un Pròsper Any 2008, amb salut, pau i... un Bon Acord de Condicions de Treball!

Amb els millors desitjos dels xicots i xicotes que fem possible el sindicat ASEMIT

dilluns, 10 de desembre del 2007

REFLEXIONS NADALENQUES
UGT i ASEMIT 1+1= 3

Primer de tot: recordar que els diners que s’abonaran a la nòmina de desembre, corresponents a la pèrdua de poder adquisitiu, a l’augment del Complement Específic de les pagues extres de juny i desembre, durant el període 2007-2009 i del Fons Social, són fruit del treball sindical seriós que practiquem la UGT i l’ASEMIT, demostrant dia a dia la capacitat de complir amb els compromisos i la feina i no deixant plantats als treballadors sense passar el fons social, com va passar durant els cinc mesos de mandat de l’anterior president de la Junta de Personal.

En segon lloc, la UGT i l’ASEMIT ens fem ressò de la inquietud i la preocupació d’una plantilla que segueix sense veure en la proposta de Valoració dels Llocs de Treball un sistema de remuneració just i equilibrat, circumstància que treu molt els ànims enlloc d’estimular-los i que, de no modificar-se aquesta situació, dificultarà enormement l’assoliment dels nous reptes de modernització de la nostra organització.

En tercer lloc, ara que s’acaba l’any i també la vigència de l’acord, ens fa molta pena escoltar a CCOO pontificant frases boniques només de cara a la galeria com: “des del nostre sindicat continuarem cridant a la responsabilitat de l’Ajuntament i la unitat de tots els representants dels treballadors, per tal anar a favor d’adoptar solucions integrals que realment permetin millorar a tots els treballadors municipals”. La UGT i l’ASEMIT hem intentat, per activa i per passiva, identificar i justificar, mitjançant el diàleg amb CCOO, les enormes avantatges de treballar tots junts de cara a la negociació del proper acord i els altres temes importants, però CCOO no ha mostrat una veritable voluntat per a transaccionar, per arribar a una situació d’autèntic consens. Molt hauran de canviar les coses l’any vinent a CCOO perquè això sigui possible.

Finalment, us desitgem que gaudiu d’aquestes millores, que tingueu unes bones festes de Nadal i un 2008 curull d'èxits i salut, amb la seguretat que l’any vinent seguirem negociant per millorar les condicions de TOTS vosaltres i no només per la Guàrdia Urbana, com us volen fer creure els de CCOO.

Sindicat ASEMIT

dissabte, 8 de desembre del 2007

El ZOO d'en Pitus

S’ha mort Sebastià Sorribes, el pare del Zoo d’en Pitus

Avui hem conegut la trista notícia de la mort de l’autor de El Zoo d’en Pitus, tot un clàssic de la literatura catalana infantil, premi Folch i Torres el 1965.
L'any passat es va celebrar el quarantè aniversari de la publicació d'aquest llibre, que ha marcat més d’una generació de catalans que ens hem emocionat llegint la història de Sebastià Sorribas, perquè els seus personatges ens fan identificar amb valors tan nobles com l’amistat, la col·laboració, la solidaritat o la unió d’esforços, valors que actualment estan en crisi i que en l’àmbit individual provoquen depressions, frustració, incivisme o violència.
Ara, també fa cinc anys que el nostre sindicat, dirigit pel company i cap de colla Fèlix Soto, el nostre Tanet particular, es va constituir precisament per a rescatar aquests valors i fer-los ben visibles en les nostres accions. Podríem dir, igual com passa al Zoo d’en Pitus, que el valors del Fèlix Soto han estat captats fàcilment i s'han anat encomanant entre nosaltres, perquè les seves accions sempre mostren molta coherència entre el pensar i el fer. Només així s’explica que tots junts haguem estat capaços de buscar animals, condicionar espais, muntar gàbies, trobar un zoòleg, un venedor de llaminadures, pallassos...etc, per tal de dur a bon terme la pensada.

dijous, 6 de desembre del 2007


ACTES DEL 150è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL COS DE LA GUÀRDIA URBANA

Dimarts 11 de desembre:

-11:00 h - Sala d'actes - Presentació del llibre “La Guàrdia Urbana. 150 anys de servei” de Manuel Carrasquilla i Xavier Virgili, a càrrec del Dr. Josep Ramón Fuentes, professor titular de Dret Administratiu de la URV.

-13:00 h - Tinglado n. 1 del Moll de Costa - Lliurament de distincions i condecoracions de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

-21:30 h -SOPAR DE GALA EN COMMEMORACIÓ DEL 150è ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL COS DE LA GUÀRDIA URBANA

Tarragona, desembre de 2007